fredag 12. desember 2014

Oppdrag 12: Tips til deg som skal på juleball!

Hei! Vi hadde juleball på onsdag 10.desember. Vi fikk derfor i oppdrag og skrive om juleball og vi fikk selv velge hva vi ville skrive om og hvordan vi ville gjøre oppgaven. Celina, Liva og jeg har valgt og lage en type "beautyguide" til de som skal på juleball og er usikre på hvilken type kjole de skal velge, hvordan skal man sminke seg og hvilke sko man skal gå i.

1. Kjole valget er gjerne det folk synes er det vanskeligste med og forberede seg til et juleball. Det finnes veldig mange kjoler og velge mellom. Korte, lange, paljetter, glitter osv. Noen skoler har det slik at det jentene ikke skal komme med kjoler som inneholder for mye utringing og ikke ha for korte kjoler som også er noe og ta hensyn til. Jeg mener at man burde velge en kjole som en liker godt og som man føler seg komfortabel i ikke minst. Jeg har tenkt og legge med noen bilder av hvilke kjoler som kan egne seg for juleball.


http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/festkjoler/oneness-1115/scoop-back-sequin-dress-115095-26/
Dette er en veldig enkel paljettkjole som mange velger og gå med på juleball. Den er pyntete og passer veldig fint til anledningen. Den har heller ikke utringning og er heller ikke så veldig kort. Kjolen er litt dypt utringet i ryggen som gjør den veldig fin. Kjolen ligger også i en veldig bra prisklasse og koster 299kr.

 
http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/festkjoler/oneness-1115/chiffon-waist-trim-dress-115111-286/
Dette er en kjole som gjerne er litt mindre pyntete enn paljett kjolen over. Er heller ikke en veldig kort kjole så den passer bra til og gå på juleball med og danse i. Føler du at kjolen gjerne blir litt for kort til og danse i er det fullt mulig og ta en stram shorts under. Denne ligger en hundrelapp mer enn paljett kjolen og koster 399kr.

2. Sminke er også noe mange synes kan være vanskelig. Jeg synes det er fint og gjerne legge på litt øyenskygge og litt eyeliner. Man kan også prøve seg på noe smokey eyes om man har lyst til det. Jeg ville selv lagt på litt øyenskygge og gjerne prøvd meg litt på eyeliner. Har tatt med et bilde som viser hvordan man kan sminke seg til ball.


http://gilmakeup.blogg.no/1386165084_kunde_sminke_og_hr_fo.html

Dette er en ganske enkel og fin look som passer veldig bra til juleball. Her har hun lagt øyenskygge, eyeliner, skimmer og litt leppestift for og få en ekstra fresh look.

3. Sko synes jeg er det letteste og finne. Jeg ville gått for noen svarte pumps eller noe som matcher kjolen man har på seg. Svarte pumps er noe som går til alt og som ikke er så dyre heller.



http://www.putfeetfirst.com/no/dinsko/Dame/Pumps/Pumps/p/288663
Dette er noen veldig ennkle svarte pumps fra dinsko. Dette er noen sko som ikke er så veldig høye og passer til de aller fleste finklær. Finnes pumps i alle mulige farger, fasonger, mønster og høyder så er det bare og finne hva man selv liker. Disse skoene koster 299kr på dinsko.  







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar